Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Enes Ünal Getafe / Getafe Enes Ünal'ı basına tanıttı

Enes Ünal Getafe / Getafe Enes Ünal'ı basına tanıttı. Getafe'den yapılan açıklamaya göre i̇spanyol kulübü enes ünal'ı bonservisiyle satın alarak oyuncuyla 5 senelik sözleşme imzaladı. Ünal scored on his süper lig debut on 25 august 2013 for bursaspor against. Milli futbolcumuz enes ünal (23), i̇spanya la liga ekiplerinden getafe ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Minutes, goals and assits by club, position alaves athletic club atletico madrid barcelona cadiz celta vigo eibar espanyol getafe granada las. Dakikada oyuna giren enes ünal, 73.

Dakikada takımının beraberlik golünü attı. Getafe, enes ünal'ın la liga'da forma giydiği dördüncü takım olacak. La liga'da artık çok daha tecrübeliyim. İspanyol ekibi getafe, milli oyuncu enes ünal'ı villarreal'e 9 milyon av ro bonservis ödeyerek kadrosuna kattı. Santrafor 23 yaşında güncel piyasa değeri:

FC Getafe stellt Neuzugang Enes Ünal offiziell vor
FC Getafe stellt Neuzugang Enes Ünal offiziell vor from gazetefutbol.de
La liga takımlarından getafe, villarreal'de forma giyen milli futbolcu enes ünal'ı renklerine bağladı. Getafe spor direktörü angel martin gonzalez ise enes, geleceğe ilişkin beklentilerin yüksek olduğu bir futbolcu. (the match was a draw and enes ünal received a 7.4 sofascore rating). Find the latest enes ünal news, stats, transfer rumours, photos, titles, clubs, goals scored this season and more. Şu anda enes ünal, getafe oyuncu profili sayfasındasınız. Getafe'den yapılan açıklamaya göre i̇spanyol kulübü enes ünal'ı bonservisiyle satın alarak oyuncuyla 5 senelik sözleşme imzaladı. Getafe, enes ünal'ın la liga'da forma giydiği dördüncü takım olacak. İspanyol ekibinden yapılan açıklamada, 23 yaşındaki futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi.

Bonservisi villareal'de bulunan ve geçtiğimiz sezon real valladolid'de kiralık forma giyen enes ünal'ın yeni takımı belli oluyor.

İspanyol ekibi getafe, milli oyuncu enes ünal'ı villarreal'e 9 milyon euro bonservis ödeyerek kadrosuna kattı. Bizim stilimize mükemmel uyan, taleplerimizi tamamen karşılayan, önemli bir futbolcu. Getafe, enes ünal'ın la liga'da forma giydiği dördüncü takım olacak. Bonservisi villareal'de bulunan ve geçtiğimiz sezon real valladolid'de kiralık forma giyen enes ünal'ın yeni takımı belli oluyor. Getafe'de yedek başlayan ve 67. Getafe'nin galibiyet golünü, uzatmaların oynandığı 94. Kariyer istatistiklerini (forma giydiği maç, gol, kartlar) ve transfer geçmişini görüntüleyin. Geçen sezon villarreal'in real valladolid'e kiraladığı enes ünal, tüm kulvarlarda 37 maça çıktı ve 8. İspanyol ekibi getafe, 9 milyon avro karşılığında enes ünal ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Milli futbolcumuz enes ünal (23), i̇spanya la liga ekiplerinden getafe ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Futbol ligi (la liga) kulüplerinden getafe, yeni transferleri enes ünal ve jose camilo hernandez'i basına. İspanya birinci futbol ligi takımlarından getafe, milli futbolcu enes ünal'ı renklerine bağladı. Dakikada takımının beraberlik golünü attı.

Getafe'ye transfer olan villarreal oyuncusu enes ünal mevki : Milli futbolcumuz enes ünal (23), i̇spanya la liga ekiplerinden getafe ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Futbol ligi (la liga) kulüplerinden getafe, yeni transferleri enes ünal ve jose camilo hernandez'i basına. (the match was a draw and enes ünal received a 7.4 sofascore rating). İspanyol ekibi getafe, milli oyuncu enes ünal'ı villarreal'e 9 milyon av ro bonservis ödeyerek kadrosuna kattı.

Enes Ünal'lı Getafe Barcelona'yı devirdi
Enes Ünal'lı Getafe Barcelona'yı devirdi from image.yenisafak.com
Geride bıraktığımız sezon real valladolid'de kiralık olarak forma giyen ve bonservisi villarreal'de bulunan milli futbolcu enes ünal, 9 milyon euro karşılığında getafe'ye transfer. Getafe'nin bu transfer için villarreal'e 9 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği iddia edildi. A spor'un haberine göre getafe, enes ünal'ın transferi konusunda villarreal ile el sıkıştı. İspanyol ekibinden yapılan açıklamada, 23 yaşındaki futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi. La liga'da artık çok daha tecrübeliyim. Getafe, 9 milyon euro karşılığında enes ünal ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. İspanyol ekibinden yapılan açıklamada, 23 yaşındaki futbolcuyla 5 yıllık sözleşme. İspanyol ekibi getafe, 9 milyon avro karşılığında enes ünal ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

İspanyol ekibi getafe, 9 milyon avro karşılığında enes ünal ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Santrafor 23 yaşında güncel piyasa değeri: 23 yaşındaki enes, bursaspor'un ardından manchester city'ye transfer. Geçtiğimiz sezonu real valladolid'de kiralık olarak geçiren enes ünal, getafe'yle 5 yıllık sözleşme imzaladı. Find the latest enes ünal news, stats, transfer rumours, photos, titles, clubs, goals scored this season and more. Getafe, 9 milyon euro karşılığında enes ünal ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. A spor'un haberine göre getafe, enes ünal'ın transferi konusunda villarreal ile el sıkıştı. Milli futbolcu, i̇spanya'da sırasıyla levante, villarreal ve valladolid'de oynadı. Getafe'ye puanı enes ünal getirdi. Getafe'ye gelmesinin farklı sebepleri olduğunu kaydeden enes, bana çok fazla güvenen bir takımdayım. Geçen sezon villarreal'in real valladolid'e kiraladığı enes ünal, tüm kulvarlarda 37 maça çıktı ve 8. Xg, shot map, match history. Kariyer istatistiklerini (forma giydiği maç, gol, kartlar) ve transfer geçmişini görüntüleyin. Eğer başarılı olsaydı zaten zeki çelik gibi enes ünal gibi yurtdışında gider oynardı.

İspanyol ekibi getafe, 9 milyon avro karşılığında enes ünal ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Şu anda enes ünal, getafe oyuncu profili sayfasındasınız. Getafe'de yedek başlayan ve 67. İspanyol ekibi getafe, milli oyuncu enes ünal'ı villarreal'e 9 milyon euro bonservis ödeyerek kadrosuna kattı. Futbol ligi (la liga) kulüplerinden getafe, yeni transferleri enes ünal ve jose camilo hernandez'i basına.

Enes Ünal Getafe'de! İşte bonservis bedeli - Aspor
Enes Ünal Getafe'de! İşte bonservis bedeli - Aspor from iaaspr.tmgrup.com.tr
Getafe'ye transfer olan villarreal oyuncusu enes ünal mevki : Milli futbolcumuz enes ünal (23), i̇spanya la liga ekiplerinden getafe ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. İspanya birinci futbol ligi takımlarından getafe, milli futbolcu enes ünal'ı renklerine bağladı. Mili futbolcu enes ünal, getafe'ye transfer oldu. Getafe'nin bu transfer için villarreal'e 9 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği iddia edildi. İspanya birinci futbol ligi takımlarından getafe, milli futbolcu enes ünal'ı renklerine bağladı. İspanyol ekibi getafe, milli oyuncu enes ünal'ı villarreal'e 9 milyon euro bonservis ödeyerek kadrosuna kattı. İspanyol ekibi getafe, 9 milyon avro karşılığında enes ünal ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Getafe, 9 milyon euro karşılığında enes ünal ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Dakikada oyuna giren enes ünal, 73. Eğer başarılı olsaydı zaten zeki çelik gibi enes ünal gibi yurtdışında gider oynardı. Getafe'de yedek başlayan ve 67. Geçtiğimiz sezonu real valladolid'de kiralık olarak geçiren enes ünal, getafe'yle 5 yıllık sözleşme imzaladı. La liga takımlarından getafe, villarreal'de forma giyen milli futbolcu enes ünal'ı renklerine bağladı. Getafe, 9 milyon euro karşılığında enes ünal ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Getafe'ye gelmesinin farklı sebepleri olduğunu kaydeden enes, bana çok fazla güvenen bir takımdayım. Dakikada takımının beraberlik golünü attı. İspanyol ekibi getafe, 9 milyon avro karşılığında enes ünal ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Bizim stilimize mükemmel uyan, taleplerimizi tamamen karşılayan, önemli bir futbolcu. Getafe'den yapılan açıklamaya göre i̇spanyol kulübü enes ünal'ı bonservisiyle satın alarak oyuncuyla 5 senelik sözleşme imzaladı. A spor'un haberine göre getafe, enes ünal'ın transferi konusunda villarreal ile el sıkıştı. İspanya birinci futbol ligi takımlarından getafe, milli futbolcu enes ünal'ı renklerine bağladı.

Mili futbolcu enes ünal, getafe'ye transfer oldu enes ünal. Getafe'nin galibiyet golünü, uzatmaların oynandığı 94.

Post a Comment for "Enes Ünal Getafe / Getafe Enes Ünal'ı basına tanıttı"